فرهاد احمدی، تحلیل آثار فرهاد احمدی، پاورپوینت فرهاد احمدی، معماری فرهاد احمدی، پاورپوینت تحلیل اثار فرهاد احمدی، فرهاد احمدی PPT
مهندس فرهاد احمدی از جمله معماران معاصر ایران بود که طرحهای خود را با گرایش آکادمیک و مبتنی بر اصول نظری تبیین شده ای طراحی میکرد و با تأکید بر زمین مداری و پیوند محیط با فضا، معماری خاصی را پدید آورد. فرهاد احمدی خالق آثاری کم نظیری همانند فرهنگسرای دزفول، سفارت ایران در سئول میباشد. فرهاد احمدی در سال 1356 از دانشگاه تهران، در مقطع کارشناسی ارشد معماری و شهرسازی فارغ التحصیل شد. وی در سال 1360 عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی شد و از همان دهه فعالیت های حرفه ای خود را شروع کرد. وی پس از انقلاب اسلامی، کار خود را با ساخت مجموعه های مسکونی و خدماتی در مناطق محروم استان خراسان و بعد از وقوع جنگ تحمیلی نیز در بازسازی مناطق جنگی شروع کرد.
طراحی غرفه ایران در نمایشگاه جهانی تسوکوبای ژاپن نکات قابل توجهی را در دیگاه وی نسبت به تبیین ارزش های فرهنگی و مفهومی هنر ایران در برابر دستاوردهای تکنولوژیکی کشورهای صنعتی جهان, در معرض تماشای همگان قرار دارد. فرهاد احمدی بیشتر عمر کاری اش را وقف آموزش معماران ایرانی کرد. با این حال رد پایش در طرح های مختلفی به چشم میخورد که به خاطر آنها جوایزی هم به دست آورده است، از جمله ساخت سفارت ایران در سئول که به خاطرش کاندید دریافت جایزه آقاخان نیز شد. فرهاد احمدی در طی دو دهه گذشته در کنار آموزش معماری و مسئولیتهای دیگر حدود سی طرح ارائه کرده بود، که اغلب آنها در حد ملّی بودند و مضمون فرهنگی داشتهاند.
فرهاد احمدی سعی داشت در مسئله هر پروژه آنقدر تعمق کند تا پاسخی همه جانبه برای آن بیابد، ولو اینکه این امر مستلزم زمانی بیش از حد معمول باشد. حضور او در دانشگاه شهید بهشتی، بار آکادمیکی بر دوش او گذارده بود که او را وا میداشت از این جایگاه در حرفه معماری و در برابر نقد دانشجویان و همکاران خود دفاع کند. این امر پیوند او با مباحث تئوریک را تقویت میکرد و طراحی مبتنی بر نظریه را در آثار او قوام می بخشید. هر چند به زعم برخی از صاحب نظران فرهاد احمدی پیش قراول بسط مفهوم معماری پایدار در فضای آموزشی معماری ایران بود اما به نظر می آید میتوان معماری او را زمینه گرا دانست که مفهوم پایداری را نیز در خود دارد و ناظر به مسائل دیگر و بیشتری افزون بر آن است. توجه به معماری آجری در مرکز فرهنگی دزفول، بهره برداری هوشمندانه از تکنولوژی و فناوری های روز در زمینه صنعتی و شرقی کره جنوبی و تبلور هندسه ناب و بیان نمادین در کتابخانه ملی و حتی بیان فرمال و خاص ساختمان فرشته از مظاهر بارز زمینه گرایی در آثار اوست.
طرح ها و آثار فرهاد احمدی
- فرهنگسرای دزفول
- فرهنگسرای استاد فرشچیان اصفهان
- طرح کتابخانه ملی
- شهر کتاب میدان آرژانتین
- ساختمان تجاری فرشته
- مجموعه باغ صفا
- کتابخانه مرکزی علم و صنعت
- دانشکده هنر اصفهان
در ادامه میتوانید اقدام به خرید و دانلود پاورپوینت تحلیل آثار فرهاد احمدی نمایید.
مشخصات فایل :
- فایل پاورپوینت
- 158 اسلاید
- فونت زیبای Estedad
- حجم فایل : 20.3 مگابایت
- تصاویر فایل :
مطالب موجود در فایل :
- معرفی و بیوگرافی فرهاد احمدی
- سبک های معماری و جهت گیری آثار فرهاد احمدی
- مهم ترین طرح ها و آثار فرهاد احمدی
- بررسی معماری فرهاد احمدی
- طرح کتابخانه ملی
- شهر کتاب میدان آرژانتین
- دانشگاه هنر اصفهان
- طراحی به سبک های-تک
- بررسی ساختمان تجاری-اداری فرشته
- بررسی سفارت ایران در سئول
- طراحی پایدار
- فرآیند طراحی پایدار بر اساس دیدگاه فرهاد احمدی
- تعریف معماری پایدار از دیدگاه فرهاد احمدی
- اصول معماری پایدار از دیدگاه فرهاد احمدی
- رابطه معماری سنتی ایران و معماری پایدار از دیدگاه فرهاد احمدی
- بررسی مجموعه باغ صبا (مرکز نمایشهای آیینی)
- بررسی کتابخانه مرکزی علم و صنعت ایران
- بررسی دو اثر شاخص فرهاد احمدی
- مرکز فرهنگی دزفول (معرفی بنا، موقعیت بنا، پلان ها، تصاویر سه بعدی، برش ها، روند طراحی، فضاها، تفکیف فضاها، بررسی بخش های مختلف بنا، مصالح مورد استفاده در بنا)
- مرکز فرهنگی هنری استاد فرشچیان اصفهان (معرفی بنا، موقعیت بنا، اقلیم اصفهان، پلان ها، تصاویر سه بعدی، ایده طراحی، فضاها، بررسی بخش های مختلف بنا، ارتباط بنا با فضای شهری، شکل ها و فرم ها، مصالح مورد استفاده در بنا، نورگیری بنا)
- منابع