ریپر، پاورپوینت ریپر، دانلود پاورپوینت ریپرها، انواع ریپر، ریپر ppt
ریپر یا خراشنده ها قرن ها برای شکافتن سنگ به کار رفته اند. گاو آهن ها که در گذشته توسط کشاورزان برای شخم زدن مزارع به کار می رفته است از نظایر آن می باشد. امروزه برای عملیات حفاری در زمین های سخت ، ابتدا به کمک ریپر زمین را سست کرده ، سپس توسط بولدوزر عملیات حفاری صورت می گیرد. امروزه ریپرها را به تراکتور و یا بولدوزر متصل می کنند و بدین ترتیب با ایجاد یک نیروی فشاری قوی در زمین ، عملیات سست کردن زمین های سخت صورت می گیرد.
موارد استعمال ریپر
- برای پاک كردن زمين و كندن ريشه های درختان
- برای كندن سطح آسفالت های كهنه
- آماده كردن منطقه برای كار اسكريپر و گريدر
- برای شكستن رويه های بتنی و دال های بتنی
- سست كردن زمين های سخت و سنگی برای انجام عمليات حفاری در اين زمين ها
اکتشاف و استخراج سنگ های ساختمانی
با توجه به مقياس نقشه و به منظور تعيين محدوده دقيق کانسار (معدن)، چند گمانه در محل مورد نظر حفر میشود و نمونه هايى را براى انجام آزمايش هاى فيزيکى و مکانيکى، شامل مقاومت فشارى (تر و خشک)، تخلخل، وزن مخصوص، سختى، وزن حجمى برداشت مینمايند تا پس از تعيين مشخصات فنى آنها در مورد استخراج سنگ تصميم گيرى شود.در گذشته نه چندان دور استخراج سنگ از طريق انفجار صورت میگرفت اما در سال هاى اخير کلیه معادن سنگ هاى تزيينى موظف شده اند که بهره بردارى و استخراج سنگ از کانسار را بدون استفاده از مواد انفجارى انجام دهند. براى استخراج بلوک سنگ، پارامترهاى طبيعى مانند چينه بندى، شکاف ها و درزها از يک طرف، ابعاد و سختى از طرف ديگر و پارامترهاى اقتصادى-تجارى مدنظر قرار میگيرد و در نهايت روش استخراج تعيين و اجرا میگردد.
مشخصات فنی، قدرت و ظرفيت ريپر
نوع ريپر مورد استفاده، با توجه به نيروی كششی توليد شده از طريق بولدوزر و توان آن و نوع كاری كه انجـام مـيگيـرد، تعيـين ميشود. دندانه های ريپر انواع مختلفی دارد و هر یک برای كار خاصی مناسب میباشـد و معمـولاً دندانـه هـای ريپـر قابـل تعـويض ميباشند.
انواع ریپر
ریپر متوازی الاضلاع (مفصلی) : این نوع ریپر نسبت به نقطه اتصالش دوران می کند و زاویه دندانه آن درحین نفوذ در زمین تغییر می کند . این نوع ریپر می تواند به صورت تک شاخه ای ، چند شاخه ای و یا از نوع ضربه ای باشد.
ریپر شعاعی : این نوع ریپر زاویه ای ثابت نسبت به زمین دارد ، زاویه آن در حین بالا یا پایین آمدن تغییر نمی کند.
ریپر با زاویه متغیر : امروزه برای افزایش کارایی ریپر ها از یک جک هیدرولیکی در پشت ریپر استفاده می شود . به کمک این جک زاویه نفوذ ریپر بهینه شده و کارآیی ماشین در زمین های مختلف افزایش می یابد. شکل زیر میکانیزم عملکرد این ریپر را نشان می دهد . ریپر نوع سوم در واقع همان ریپر نوع دوم است ، با این تفاوت که ساختار آن هیدرولیکی بوده و تنظیم زاویه نفوذ آن در زمین به دلخواه می باشد. امروزه در ماشین آلات مدرن فقط ریپر نوع سوم کاربرد دارد.
عملکرد ریپر در انواع خاک و سنگ
عملکرد ریپر در انواع خاک و سنگ و تراکم آن تعیین می شود. برای این منظور از یک فرستنده و گیرنده امواج صوتی در لایه های زمین استفاده می شود و بدین وسیله تراکم و ضخامت لایه های سخت تعیین می شود. لایه های سخت و متراکم زمین موج را با سرعت زیاد و لایه های ضعیف تر موج صوتی را با سرعت کمتری منعکس می کنند.هر یک از کارخانه های تولید کننده ماشین آلات جداول مخصوصی دارند که به کمک آن نوع ریپر و بولدوزر مناسی را بر اساس سرعت انعکاس موج و تراکم سنگ تعیین می کنند.
در ادامه میتوانید اقدام به خرید و دانلود پاورپوینت ریپر نمایید.
مشخصات فایل :
- فایل پاورپوینت
- 20 اسلاید
- فونت زیبای Estedad
- حجم فایل : 3.2 مگابایت
- تصاویر فایل :
مطالب موجود در فایل :
- معرفی
- موارد استعمال ریپر
- مشخصات فنی، قدرت و ظرفيت ريپر
- انواع ریپر
- ریپر متوازی الاضلاع (مفصلی)
- ریپر شعاعی (ثابت)
- ریپر با زاویه متغیر
- تقسیم بندی دیگر ریپر ها
- نکاتی در خصوص ریپر ها
- عملکرد ریپر در انواع خاک و سنگ
- منابع