06
یکشنبه, اکتبر
ورود
x
ثبت
x

ماشین آلات عملیات های خاکی و راهسازی

ماشین آلات عمرانی
تایپوگرافی
  • خیلی کوچک کوچک متوسط بزرگ خیلی بزرگ
  • پیش فرض Helvetica Segoe Georgia Times

ماشین آلات راه سازی، پاورپوینت ماشین آلات راهسازی، انواع ماشین آلات عملیات های خاکی و راهسازی، پاورپوینت انواع ماشین آلات در راهسازی، پاورپوینت ماشین الات، انواع ماشین آلات راهسازی ppt

امروزه با پیشرفت و توسعه تکنولوژی و به دنبال آن پیدایش نیازهای جدید بشر، ابزارهای مختلف و ادوات متنوعی برای دست پیدا کردن به این نیازها ساخته شده است. اختراع، توسعه و به کارگیری ادوات راه سازی نیز جدا از این موضوع نیست و امروزه ماشین آلات عملیات های خاکی و راهسازی متنوعی وجود دارند. انواع ماشین آلات راهسازی شامل تجهیزاتی است که برای جابه‌جایی مصالح، خاکبرداری، ساخت و ایجاد زیرساخت آسفالت راه‌ها و بزرگراه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 لودر

لودرها بطور وسيعی در كارهای ساختمانی برای حمل توده مو اد (نظير خاک و سنگ)، بارگيری كاميون هـا، خـاكبرداری، حفـاری و گاهی تسطيح (به عنوان بولدوزر) و . . . بكار گرفته ميشوند. بر خلاف اسكريپرها كه به طور همزمان برای بارگيری و حمل استفاده ميشوند، لودرها همواره بايد به همراه ماشين های انتقال دهنده مانند كاميون ها به كار گرفته شوند. تراکتوری که به جامی در جلو مجهز می باشد، که لودر یا تراکتور جامدار نیز نامیده می شود. لودر (loader) به انگلیسی به معنای حمل کننده می باشد. کاربردهای لودرها عبارت اند از : بارگيری ماشين آلات حمل مواد خاکی بلند کردن بار و انتقال آن خاکبرداری تميز كردن قشر سطحی زمين كارگاه

لودر
لودر (loader)

مطلب مرتبط :
لودر + پاورپوینت

 ریپر

ریپر یا خراشنده ها قرن ها برای شکافتن سنگ به کار رفته اند. گاو آهن ها که در گذشته توسط کشاورزان برای شخم زدن مزارع به کار می رفته است از نظایر آن می باشد. امروزه برای عملیات حفاری در زمین های سخت ، ابتدا به کمک ریپر زمین را سست کرده ، سپس توسط بولدوزر عملیات حفاری صورت می گیرد. امروزه ریپرها را به تراکتور و یا بولدوزر متصل می کنند و بدین ترتیب با ایجاد یک نیروی فشاری قوی در زمین ، عملیات سست کردن زمین های سخت صورت می گیرد.

ریپر
ریپر

مطلب مرتبط :
ریپرها + پاورپوینت

 بولدوزر

تراكتوري كه مجهز به يـك تيغـه در قسـمت جلويي باشد را بولدوزر یا هموارساز گويند. بولدوزر از دو بخش اساسي تراكتور و تيغه تشكيل شده است، كه تيغه توسط يك سيستم قـاب متصـل كننده به تراكتور متصل ميشود. در عمليات خاكي، بيشترين مسافت بهينه اي كه خاك توسط بولدوزر حمل مـي شـود حـدود 100 و كمترين مقدار آن حدود 8 متر است. مهمترين عاملي كه در عملكرد بولدوزر تاثير زيادي دارد، نوع تيغه اي است كه توسط آن عمليات خاكي صورت مي گيـرد.

بولدوزر (bulldozer)
بولدوزر (bulldozer)

مطلب مرتبط :
بولدوزر + پاورپوینت

 گریدر

از گريدر برای پخش خاک، تنظيم سطح راه، شيب دادن به سطح راه، ايجـاد و تنظـيم شـانه هـای راه، اجـرای كارهـای عمـومی ساختمانی نظير كانال سازی اعم از مقطع v يا ذوزنقه، مخلوط كردن انواع خاک با دانه بندی های مختلف، رد ميكس، پخش آسفالت و برف روبی استفاده ميشود. دقت در انجام عمليات با گريدر ميتواند تاثير قابل توجهی در هزينه عمليـات خـاكی پـروژه هـای مربـوط داشته باشد. هر چه جنس مواد خاکی و جنس سطح زمين كارگاه كه گريدر با آنها درگير ميشود سخت تر باشد بازده گريدر كمتر شده و امكان كاربرد آن نيز تعديل مييابد

کاربرد گریدرها
گریدر

مطلب مرتبط :
گریدر + پاورپوینت

 بیل مکانیکی

بيل های مكانیکی و هيدرولیکی برای گودبرداری در خاک های نرم و سخت، سنگ های نرم و مواد غيرسنگی استفاده می گردد. برای حفاری کانال هایی جهت جاگذاری لوله ها و كابل های ادارات برق، تلفن و آب و فاضلاب و حوضچه های بزرگ و نوع خاص آن برای معادن مورد استفاده قرار می گيرد. بيل های مكانیکی میتوانند انواع خاک ها بجز صخره سنگ ها را حفر نمايند. صخره سنگ ها بايد ابتدا توسط دستگاه هایی مانند ريپر يا چكش هيدرولیکی تخريب و پس از آن توسط بيل برداشت شوند.

کاربرد بیل مکانیکی (لایروبی رودخانه)
بیل مکانیکی
 بکهولودر

بکهولودرها گونه ‌ای تراکتور خود گردان می باشند که در پشت خود یک بیل مکانیکی و در بخش جلو، بیل جلو دارند و برای کارهای سبک استفاده میباشند. کلیه مشخصات عمومی آن‌ها مانند لودرها و بیل‌ های مکانیکی است به دلیل دو کاره بودن این ماشین در بسیاری از پروژه ‌های کوچک از این وسیله استفاده میشود بیل جلو به نام (Loader) و بیل عقب به نام (BackHoe) که به طور کلی به این ماشین بکهولودر (BackHoe Loader) گفته میشود. کاربرد بکهولودر عبارت است از : لایروبی خاکبرداری با حجم کم بارگیری کامیون های حمل خاک حمل لوله ها کندن کانال های نه چندان بزرگ برای لوله گذاری کار در خاک های نرم و مناطق کشاورزی، کار در مناطق شهری

بکهولودر (BackHoe Loader)
بکهولودر (BackHoe Loader)
 غلتک ها

اساسی ‌ترین مسئله در راهسازی و عملیات ساختمانی، رساندن میزان دانسیته و مقاومت لایه‌های خاک به مقدار مطلوب می باشد. این مقادیر باید در حدی باشد تا سطوح مختلف زمین در اثر تنش‌ های وارده ناشی از عبور بار تغییر شکل نداده و بتواند تحمل جذب و انتقال بار از لایه ‌های بالاتر به پایین ‌تر را داشته باشند. برای این منظور باید لایه‌ های مختلف خاک را تا حد قابل‌ قبولی به وسیله غلتک ها متراکم نمود. از غلتک ها در عملیات های ساختمانی و راه سازی استفاده می شود. غلتک ها نقشی اساسی در ایجاد و افزایش مقاومت لایه های خاک و مصالح پوشاننده آن به عهده دارند. غلتک ها جز ماشین آلات سنگین وزن هستند. این مشخصه جهت ایجاد سطحی متراکم و مقاوم بسیار کاربردی ست.انواع غلتک ها عبارت اند از : غلتک پاچه بزی غلتک شبکه ای غلتک پنوماتیک (چرخ لاستیکی) غلتک های دارای صفحات فولادی (کفشک ‌دار) غلتک با چرخ فولادی صاف غلتک های ارتعاشی (لرزنده)

غلتک پنوماتیک
غلتک پنوماتیک

مطلب مرتبط :
غلتک ها + پاورپوینت

 فینیشر آسفالت

از مسائلی که در آسفالت ‌کردن معابر بسیار حائز اهمیت می‌باشد، ایجاد سطحی است که در تمامی طول مسیر یکنواخت بوده و به‌ صورت به ‌هم‌ پیوسته و یکدست بدون هیچ‌ گونه ترک ‌خوردگی، فرورفتگی یا برآمدگی باشد. فینیشر آسفالت ماشینی است که برای رسیدن به این منظور مورد استفاده قرار میگیرد. فینیشر آسفالت ماشینی است که برای پخش مخلوط آسفالت، به ‌صورت کاملاً صاف و یکدست، روی سطح زمین به‌کار میرود. به این ترتیب که مخلوط آماده‌ شده آسفالت به آن تحویل داده میشود و ماشین آن را به‌صورت نواری با پهنا و ضخامت از قبل تعیین شده، که توسط اپراتور قابل ‌تنظیم میباشد، روی سطح ریخته و مسیر را برای عبور غلتک آماده میکند.

فینیشر آسفالت
فینیشر آسفالت (asphalt paver)

در ادامه میتوانید اقدام به خرید و دانلود پاورپوینت ماشین آلات گروه عملیات خاکی، راهسازی و آسفالت نمایید.

مشخصات فایل :

  • فایل پاورپوینت
  • 167 اسلاید
  • فونت زیبای Estedad
  • حجم فایل : 16.7 مگابایت
  • تصاویر فایل :

مطالب موجود در فایل :

  • گروه های ماشین آلات عمرانی بر اساس نشریه 446
  • لودر (معرفی، کاربرد لودرها، مشخصات فنی، قدرت و ظرفیت، انواع لودرها، انواع لودرها از نظر موتور، قسمت های اصلی لودرها، جام لودر و انواع آن)
  • بولدوزر (معرفی، کاربرد بولدوزر، حرکت های تیغه، قسمت های مختلف بولدوزر، انواع بولدوزر بر حسب نوع تراکتور، انواع بولدوزر طبقه بندی بر اساس نوع تیغه)
  • گریدر (معرفی، مشخصات فنی، قدرت و ظرفیت، تقسیم بندی انواع گریدرها، قسمت های اصلی گریدر، عملکرد گریدر در انواع خاک، حجم عملیات خاکی با گریدر)
  • ریپر (معرفی، موارد استعمال ریپر، مشخصات فنی، قدرت و ظرفیت ریپر، انواع ریپر، نکاتی در خصوص ریپر ها)
  • غلتک (معرفی، اساس کار غلتک ها، مشخصات فنی، قدرت و ظرفیت، انواع غلتک ها، قسمت های اصلی غلتک، عملکرد غلتک ها در انواع خاک و سنگ)
  • بیل مکانیکی (معرفی، کاربردهای بیل مکانیکی، قسمت های اصلی بیل مکانیکی و هیدرولیکی، انواع بیل ها از نظر نوع شاسی، حفاری و سیستم تولید نیرو، عملکرد در انواع خاک و سنگ)
  • بکهولودر (معرفی، کاربرد بکهولودر، مشخصات فنی، قدرت و ظرفیت، مشخصات بیل و لودر یک نمونه بیل مکانیکی، انواع بکهولودرها، قسمت های اصلی بکهولودر، عملکرد بکهولودر در انواع خاک و سنگ)
  • کلامشل (معرفی، موارد کاربرد کلامشل ها، انواع کلامشل بر حسب سیستم هدایت، شاسی و جام، قسمت های اصلی کلامشل کابلی، عملکرد کلامشل در انواع خاک و سنگ، عوامل کاهش بازدهی کلامشل ها)
  • ماشین قیرپاش (معرفی، مشخصات فنی، قدرت و ظرفیت، قسمت های اصلی ماشین قیرپاش، انواع ماشین قیرپاش)
  • فینیشر آسفالت (معرفی، اصول کلی کار انواع فینیشرها، قدرت و ظرفیت فینیشرها، انواع فینیشرها، مزایای فینیشرهای چرخ لاستیکی و زنجیری، قسمت های اصلی فینیشر و اتوی دستگاه، مخزن، استواه هرزگرد، نقاله، حلزونی، اتو، متراکم کننده، صفحه اتو، نکاتی که در حین استفاده از فینیشر)
  • منابع
تومان56,000

نظرات (0)

0 از 5 براساس 0 رای
هنوز نظری ارسال نشده است

  1. بهتر است نام و نظر خود را فارسی تایپ کنید ( برای انتشار سریع نظر یا افزودن فایل پیوست، باید وارد حساب کاربری خود شوید )
رتبه دهید:
پیوست (0 / 3)
انتشار موقعیت
کد تصویری را وارد کنید